Oprava Ďáblické ulice uzavřela oba pruhy, omezení skončí v prosinci, dejte na místě pozor

foto

Praha 19. května 2024 (PROTEXT)  - Od poloviny dubna se v Praze - Ďáblicích pracuje na kompletní výměně vozovkového souvrství, povrchových znaků, chodníků a odvodnění. Akce vzniká v koordinaci s Technickou správou komunikací hlavního města Prahy a městskou částí Praha - Ďáblice.

Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy: „Jedná se o úsek, který je od ulice K Lomu po ulici U Parkánu. Tento úsek je rozdělený na jednotlivé etapy, protože my komunikaci vždy uzavíráme, a proto jsme ji museli rozdělit. Součástí jsou i přilehlé křižovatky."

Uzavřeny budou kompletně oba jízdní pruhy. Výluka se bude týkat i autobusů městské hromadné dopravy. Veškerá doprava bude vedena po objízdných trasách.

Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy: „Pro individuální automobilovou dopravu máme objízdné trasy vedeny, v té první A a B etapě, přes ulici Cínoveckou a Libereckou. To je ta hlavní objízdná trasa. Nebo přes ulice U Parkánu, Šenovská, Spořická, Ústecká a Žernosecká. Tato trasa je určena spíše pro místní dopravu."

Přesný termín ukončení stavby a dopravních omezení bude ještě upřesněn. Předpokládá se ale, že v prvních dvou etapách se podaří stavbu urychlit. V tuto chvíli se pracuje s termínem dokončení na konci tohoto roku. V místě platí střední míra dopravní komplikace. Zejména v časech ranní a odpolední dopravní špičky je třeba počítat se zdržením v rozmezí 10 - 30 minut.

 

Zdroj: POLAR televize Ostrava

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 2.06.2024 ČTK

Reklama

21°C

Dnes je neděle 2. června 2024

Očekáváme v 17:00 19°C

Celá předpověď